Lyst på en asiatisk middagsaften? Da anbefaler vi denne eksotiske retten.
Ingredienser
400 g kyllingbryst
Salt, pepper
2 ss rapsolje
1 pakke risnudler
10 stk rispapirark
1 stk mango
1 stk agurk
2 stk vårløk
Koriander
Chillimajones
1 egg
1 ts dijonsennep
1 ss hvitvinseddik
1 rød chili (m/ eller u/ stener)
Saft av 1/2 lime
3 dl rapsolje
(Evt. 1 Tabasco)
DIPSAUS
1 glass hoisinsaus
1 lime
1 ss soyasaus
Fremgangsmåte
Kok risnudler ca 1min, sil og avkjøl.
Kutt mango, agurk og vårløk, stek kylling og kjør alt i majonesen (utenom olje) i en blender.
Spe med oljen til tykk konsistens. Smak til. Bløtt rispapirene raskt i varmt vann. Legg på nudler, grønnsaker, koriander, kylling, chillimajones og brett sammen. Rør sammen dipsausen og server den ved siden av.
Bytt gjerne ut kylling med rå laks, reker eller lag en vegetar variant.